Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@06:26:49 GMT

بررسی وضعیت کالا‌های اساسی در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۸۱۸۳

بررسی وضعیت کالا‌های اساسی در آذربایجان شرقی

آقای کلامی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در نشست بررسی وضعیت کالا‌های اساسی در استان گفت: جلسه ستاد تنظیم بازار استان همه‌روزه با حضور مسئولان مرتبط به‌ منظور رصد بازار و ایجاد سرعت عمل در اقدامات تشکیل می‌شود.

خوشبختانه بازار به روال عادی خود نزدیک شده و در خصوص کالا‌های اساسی، نه‌تنها کمبودی مشاهده نمی‌شود بلکه شاهد مازاد برخی کالا‌ها در سطح عرضه نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 برخی از اقلام اساسی هم در یک فضای رقابتی حتی با قیمتی کمتر از قیمت مصوب در برخی مراکز عرضه می‌شود و مشکلی در تامین این اقلام نداریم.

عرضه نان نیز در سه روز اخیر متعادل‌تر شده و شاهد کاهش صف‌ها در مقابل نانوایی‌ها هستیم.

با افزایش سهمیه ۵۷ نانوایی و افزایش شیفت‌های کاری نانوایی‌ها و همچنین پخت نان توسط برخی نهادها انتظار داریم که در روز‌های آینده، وضعیت عرضه نان در استان به حالت عادی برگردد.

وی درخصوص پرداخت یارانه نقدی به خانوار‌ها نیز گفت: ۸۵ درصد از خانوار‌های استان مشمول دریافت یارانه نقدی شدند که یارانه دو ماه به حساب آن‌ها واریز و همزمان با آزادسازی قیمت‌ها امکان برداشت یارانه یک ماه برای آن‌ها فراهم شد.

وی درخصوص خانوار‌هایی که مشمول دریافت یارانه نشده‌اند نیز گفت: این خانوار‌ها دو دسته هستند خانوار‌هایی که تا ماه قبل یارانه دریافت می‌کردند، برای اعتراض و درخواست بازبینی باید به سامانه حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنند و خانوار‌هایی که قبلاً یارانه دریافت نمی‌کردند و اکنون متقاضی دریافت یارانه هستند منتظر اعلام وزارت کار مبنی بر راه‌اندازی سامانه یارانه و ثبت‌نام در این سامانه باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی خانوار ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها